Moikka lukijat. Kesä alkaa tulla jo aika hyvällä vauhdilla, näinpä kokkailu inspiraatiot senkun lisääntyy ja grilliherkkujen suunnittelu on vauhdissaan, samoten myös jälkkärit, mitä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta halu on todellakin kova
Mutta hei, eihän pannari ole pannari ilman hilloa jakermavaahtoa. Ei mitään jenkkejen pannulla paistettavia wannabe lettuja, mitä blogin pannukakuilla tähän mennessä on tarkoitettu, vaan ihan perus uunissa paistettava suomalainen pannukakku
punajuurta, päärynääja gorgonzolaa uunissa haudutettuna. Muutama päivä sitten kirjoittamani nirsoilutekstini kommenteissa mainitsivat nimimerkit Räyhis ja Tuplaespresso sinihomejuuston kavereiksi sopivan punajuuren ja päärynän
päärynää, joka sisältää paitsi kuitujajavitamiineja se myös makeuttaa hyvin tämän smoothien. Vaikka ruokailusta oli eilenkin kulunut jo hyvä tovi tunsin kuitenkin juostessa ruoan nousevan jatkuvasti kurkkuun, eli runsaat normaalista poikkeavat annokset ovat aiheuttaneet ruoan sulamiselle myös omat haasteensa
kermavaahtoa, jäätelöä ja/tai tuoreita marjoja. Sopiva paistoaika on onnistumisen a ja o. Uunien tehoissa on eroja, joten suosittelen paistamaan ensin yhden koekappaleen
Aurajuusto, pekoni ja broilerin- tai kananrintafile. Vielä kermaa, voita, suolaa ja pippuria. Kaiken lisäksi tämä on niin helppo ja periaatteessa nopea ruoka että sopii hyvin kiireisen arjen ateriaksi myös
Ja ei, nyt ei puhuta meitsistä, vaikka niin voisi kuvitella. Kaikki paikat ovat väärällään niitä Oreo-keksipötköjä ja vähintäänkin joka toisessa blogissa hehkutetaan joko Kinder-kakun tai Oreo-kakun puolesta
Nutellaa, suklaata ja hasselpähkinää. Ensimmäisenä päätin, että pohjaan on saatava hasselpähkinää. Tein joskus smoothiekakkua jonka rapeaan pohjaan rakastuin ja halusin samaa rapsakkaa tuntumaa tähänkin pohjaan
Lämmin suklainen mutakakku ja kylmä jäätelö on mielestäni paras pari, mutta kun pakastimessa ei nyt ollut jäätelöä, niin vatkasin sille kaveriksi kermavaahtoaja otin pakkasesta kotimaisia vadelmia annosta raikastamaan
Tämä herkullinen kääretorttu kannattaa valmistaa ja päivä-kaksi ennen tarjoilua, Kääretortusta tulee entistä mehevämpi kun se on saanut levätä ja makustua jääkaapissa muutaman päivän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.