1 pussi
(200 g) pakastettua parsakaalia tai tuoretta
100 g
vuohenjuustoa
2
munaa
2 dl
ruokakerma
0,5 tl
mustapippurirouhetta Ruskista broilerinsuikaleet ja jäähdytä. Levitä broilerinsuikaleet piirakkapohjan päälle.Lisää muut täytteen ainekset.Vatkaa munat ja kerma ja mustapippurirouhe keskenään sekaisin ja kaada täyteainesten päälle.Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.Tuossa sivussa näkyy että täällä olis kaksi eveliina-nimistä leipojaa, mutta se johtuu siitä että tein itelleni uuden profiilin, koska edellisestä loppui kuvatila ja lisätilasta olis pitänyt maksaa.. pöh. mut tässä mun uudessa profiilissa on nää kaikki vanhat kuvanlisäysjutut, niin sanokaa että miten ne voi päivittää! oon niin huono näissä konejutuissa :D ja sen takia noi kuvat on siis tommosia pieniä ja oon joutunu varmaan 5 kertaa vaihtamaan profiilista toiseen että pystyn siirtämään noi kuvat postauksessa oikealle paikalle(?!) ja muuta : ( jag gillar inte. joten olisin hyvin onnellinen jos te ihanat lukijat voisitte auttaa :D huomenna alkaa tet-viikko, jee! hyvää viikkoa kaikille!! :)
Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. - 1 dl kauraleseitä (gluteeniton). Oli niin hyvännäköisiä kesäkurpitsoita tyrkyllä kaupassa, että oli pakko keksiä niistä jotakin suunmukaista
5 dl gluteenitonta jauhoseosta. 5 dl gluteenitonta jauhoseosta. Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
sokeriton ja gluteeniton porkkanakakku. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Heippa hei ja kivaa huhtikuuta kaikille. Blogi on ollut viime aikoina ihan kakkossijalla, mutta nyt äidin ja iskän synttäreinä pyrähdin pitkästä aikaa keittiön puolella leipomishommissa
400g spagettia (gluteeniton). Aijaijai, kylläpä lämmittelee makuhermoja tämä ruoka. Jos italialainen pasta ja mausteinen meksikolainen ruoka saisivat rakkauslapsen, se olisi varmasti juurikin tämä
T. e. i. n. m. u. t. a. p. ä. v. s. l. ö. h. y. k. d. r. g. o. O. j. ,. N. . J. ). R. b. (. G. 6. 5. 2. 4. 3. 0. S. P. -. A. V. 1. L. K. F. z. +. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.