Gluteeniton pataleipä
Gluteenitonta leivontaa
Gluteenitonta leivontaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 tunnin päästä laitetaan hiivaa tuo
  • 2 tl
  • 6 dl kylmää vettä
  • 1 pkt
  • 1-2 tl kuivahiivaa
  • ½ tl suolaa
  • 1½ tl psylliumia
  • 3 min
  • 5-12 tunniksi Kun taikina on kohonnut halutun ajan, laita uuni kuumenemaan
  • 250 asteeseen ja uuniin lämpenemään kannellinen uunipata
  • 250 asteessa kannen alla
  • 20 min
  • 200 asteeseen ja ota kansi pois padasta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.