Gluteenittomat kurpitsapatongit
Viljattoman Vallaton
Viljattoman Vallaton
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl psylliumia
  • 5 dl piimää
  • 3 dl Viljatuotteen tummaa gluteenitonta jauhoseosta (sis. tattarijauho, perunahiutale, pellavarouhe ja psylliumsiemenkuorijauhe)
  • 1 dl tattarirouhetta
  • 1 dl härkäpapujauhoa
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 0,5 dl siemensekoitusta (kurpitsansiemen, auringonkukansiemen, sesaminsiemen)
  • 0,5 tl suolaa
  • 100 g kesäkurpitsaa
  • 2 rkl siirappia
  • 0,5 dl kurpitsansiemenöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.