Gluteenittomat mausteiset mustikkamuffinssit
Revontulipalo
Revontulipalo
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g voita
  • 1½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl
  • 1 dl riisijauhoja
  • riisijauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • ½ tl inkivääriä
  • ½ tl kardemummaa
  • ½ tl neilikkaa
  • 2 banaania
  • 1 dl mustikoita
  • 50 g voita
  • 50 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 3. Kun kuorrute on mielestäsi valmista, lisää sekaan vielä mustikat ja sekoita tasaiseksi.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.