Gluteenittomat päärynäletut
Laivakokin keittiö
Laivakokin keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • PÄÄRYNÄLETUT // Tekee n. 20 lettua
  • 1 kuppi tattarijauhoja
  • 1 kuppi gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 rkl intiaanisokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1/2-1 tl kardemummaa
  • 3/4 tl ruusu- tai merisuolaa
  • 2 rkl voita
  • 1 kuppi piimää
  • 1/2 kuppia maitoa
  • 1 iso kananmuna
  • 2 kypsää mutta kiinteää päärynää
  • 1/2 kuppia (juoksevaa) hunajaa
  • 25 g voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.