Gluteiiniton saaristolaisleipä
Mamman leivontanurkka
Mamman leivontanurkka
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 dl piimää
  • 50 g hiivaa
  • 2 tl suolaa
  • 0,75 dl siirappia
  • 3 keskikokoista raakaa perunaa
  • 1 dl kauraleseitä
  • 1 dl pellavansiemenrouhetta
  • 2 dl tattarijauhoja
  • 3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 50 g sulatettua voita
  • 2 l leipävuokaan, anna kohota ainakin 25 minuuttia eli kunnes on reunojen tasalla. Paista 175 asteessa uunin alaosassa noin 50 minuuttia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.