Kyllä olen, mutta haarukkakuva vaatii mallia ja minä kokkaan lähes aina vain itselleni. Hesarin Ruokatorstai-kirjasta löytyy monenlaista mielenkiintoista kuten Timjamillaja sitruunalla maustettu uunikala
sitruunalla ja valkosipulilla. Yksinkertaisen hyvää ja varsinkin paistoliemi oli ihanan sitruunaista. Paiston lopuksi kaadoimme liemen kattilaan ja lisäsimme siihen tilkan kermaa
Kermainen herkkusieni-poronkäristys on niin suomalaista ja niin hyvää. Juurekset voi paahtaa uunissa samaan aikaan poronkäristyksen kanssa, mutta kannattaa huomioida, että juurekset kypsyvät tällöin hitaammin
T. ä. m. o. h. j. e. H. i. n. c. a. t. s. ,. G. r. b. z. S. l. v. y. M. ö. p. k. (. 2. 0. 1. ). d. O. u. L. g. 3. E. C. P. -. f. 4. 5. K. J. 6. V. /. 8. ½. B. F. q. *. ü. ô. R. N. ) G
Tässä tulee taas tällainen kesäinen resepti, joka ei näin kylmillä ilmoilla ehkä ihan yksistään tarjottavaksi riitä, mutta kivan kevyeksi ja raikkaan makuiseksi primo piattoksi eli alkuruuaksi se sopii mielestäni syksylläkin
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Innostuin Vappuna tekemään läjän donitsejauunissa ihanalla ohjeella. Porauksessa syntyneet hieman röpelöt reunat katosivat kuorrutteiden alle ja näistä tuli aika kivannäköisiä
Näistä tuli kyllä niin hyviä, että enpä taida jatkossakaan lihapiirakoita rasvassa keitellä. Näin arkiruokana syötynä en halunnut lihapiirakoiden olevan ihan niin rasvaisia, joten valmistin piirakat uunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.