Kuusenkerkkä graavattu lohi, kuusenkerkillä maustettua graavilohta. Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukilla graavattu ja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
K. e. s. ä. t. u. o. r. k. a. p. ö. y. i. n. l. ,. j. m. v. d. N. E. g. D. B. h. M. V. -. S. à. P. (. ). O. T. 2. 1. /. 3. A. H. F. 5. 0. 4. L. c. Y. 8. b. J. d l. t l. k g
V. o. i. n. k. u. v. t. e. l. a. r. s. A. H. d. j. h. p. ö. y. ä. ,. b. m. S. 1. 9. 0. -. M. c. E. f. *. I. T. R. U. N. K. L. O. 3. 4. 2. Y. Ä. /. P. (. ). * l. d l
Waldorfin salaattia, graavattuja kaloja sinappikastikkeessa, lämminsavulohimoussea, sinppisilakoita, basilikasilakoita, suutarinlohta, sienisalaattia, maailman parasta kotijuustoa ja piimälimppua
graavikala menossa jääkaappiin. Halusin kokeilla jotain vähän erilaista graavia. Tää oli tosi hyvää, mutta seuraavalla kerralla laitan pikkasen vähemmän appelsiininkuorta
Kokeilin tänä keväänä ja kesänä ensimmäistä kertaa kunnolla villiyrttien ja -kasvisten käyttöä. Maitohorsman valmistaminen parsan tapaan onnistui niin hyvin, että päätin kokeilla myös kuusenkerkkää ja voikukannuppuja
T. a. i. o. k. e. s. t. n. ”. E. v. u. m. j. r. l. p. P. y. ä. ,. h. g. J. d. M. ö. K. S. f. V. O. 1. -. 2. 4. 0. 5. (. ). 3. ½. 7. –. H. L. N. U. A. C. b. B. c. d l
Lounaalla graavilohisalaattiTuoresuolaus eli graavaus on kalan raakakypsyttämistä. Tuoresuolaaminen eli graavaaminen tarkoittaa kalan maustamista suolalla, ei kalan säilömistä suolaan
Suolaista mustan seljankukalla graavattua lohta, uusi ote vanhaan tuttuun graavattuun loheen jolle aina löytyy oma paikka juhlaruokien seasta pöydällä sekä Jouluna talvella että kesällä Juhannuksena
Joulu tuli ja meni. Ja nyt kaikki tuntuu tulevan yli. Liikaa mitä tahansa on liikaa. Eniten mietittää miksi tätä odottaa vuoden,syö itsensä kipeeksi ja sitten valittaa kuinka on täynnä
Karsastin falafelia vuosia. Se oli minulle kasvissyöjien ikävä, kuiva ja mauton pihvi, joka mikrotettiin kebabbilassa pitaleivän (siis sen vettyneen sämpylän) väliin
Youvarlakia avgolemono on annoksen nimi kreikaksi. Pirtsakan hapokas lihapullakastike/keitto maistuu sellaisenaan mezenä ihan maalaisleivän kanssa dippaillen tai kylkeen voi paistella vaikkapa perunat
Tässä on nyt emännän panos tämän vuoden pääsiäispöytään. Testattu ja erittäin maukkaaksi todettu. Oli niin hyvää, että tuli oikein vedettyä pienoiset salaattiöverit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.