Tänään jaan teille uskomattoman herkullisen jälkiruokareseptin, jota testasin hiljattain. Lämpimät, hunajalla ja voilla terästetyt hedelmät valkosuklaamoussen kanssa nimittäin todella sulavat suussa
Kolmen jälkiruoan sunnuntaina. Pala aurinkoa- Italialainen sitruunakakku. 3 keltuaista, 2 dl sokeria, 2 dl jogurttia vatkataan keskenään, lisätään sekoittaen joukkoon 2 dl perunajauhoa ja 2 dl öljyä sekä viimeiseksi 3 vaahdoksi vatkattua valkuaista ja yhden sitruunan raastettu kuori
J. o. u. l. n. a. t. r. j. m. i. e. ä. s. k. ,. v. (. p. ). P. h. y. d. K. ö. A. E. b. g. M. V. 2. . ½. 1. /. 3. 4. 5. N. -. R. O. F. C. I. w. c. f. x. S. z. T. q. G. . 8 l. d l
Imagine how good this cake has to be if it managed to convert Tilli who wasn’t really a dessert person and Ružmarin, who thought a dessert without chocolate is just not one worth making
18 yeas (and one week) ago the dessert was white chocolate mousse with canned mandarin orange slices and lemon balm (again very 90's) but now i made a cream cheese cake with the same ingredients
Olen (varmasti myös kanssa-eläjiäni) hämmentävä yhdistelmä holtitonta hillittömyyttä, joka näkyy totaalisena kyvyttömyytenä kieltäytyä vielä yhdestä siivusta pizzaa (tai kokonaisesta lampaanreidestä) sekä perverssiä viehtymystä kaikkeen minikokoiseen, minkä ansiosta esimerkiksi Tukholman Grand Hotelin aamiaisella tarjolla olevat miniatyyri-Kalle's Kaviar-tuubit saavat äidinvaistoni herämään tavalla, johon edes nälkää näkeviä sudanilaislapsia esittelevät Unicefin mainoskampanjat eivät kykene (anteeksi Afrikka)
Iso latte, grande mukiin, ekstra kuumana, puolet soijamaidolla, puolet kookosmaidolla, ekstra annos maitovaahtoa, ei rasvaa, 2 pumpullista vaniljasiirappia, ripaus kanelia, ei sokeria, päälle kermavaahtoa ja kolme kaakaoströsseliä… Näinkö sen kahvin tilaamisen pitäisi about mennä
Would there be no dessert to serve at the party. Guess what. Tilli & Ružmarin will soon be growing in the same herb garden / We’re putting all our eggs into one basket / We’re continuing like two peas in a pod
Hulvattoman supliikin ja komean tanskalaisesti rennon ulkonäon lisäksi miehellä on aivan oikeasti meriittejä Michelin-tähti ravintoloista ja oma Strangas Dessert Boutique Kööpenhaminan keskustassa
Chocolate is my favorite sweet, Ialmost always choose chocolate dessert in restaurants. Suklaa on lempimakeiseni ja valitsen miltei aina suklaajälkiruoan ravintolassakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.