Tämä superhelppo, täyttävä ja nopea pastaruoka syntyi rehellisesti vaan jääkaapin antimilla. Kun jääkaapissa löytyy jotain mitä pitää käyttää pois on pakko keksiä jotain ja soveltaa uusia ruokia
Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
Rakastan kasvisruokia, ja haluan tehdä ne aidoista kasviksista enkä härkiksen tai nyhtökauran kaltaisista puolivalmisteista, joihin liittyy teollinen prosessointi
Mikä sopisi kylmään talveen kuin herkullinen ja lämmittävä ranskalainen sipulikeitto. Ainoa oikea resepti löytyy tietenkin Julia Childin ranskalaisen keittiön salaisuudet-kirjasta, mutta keiton valmistamiseen kannattaa Julian tuntien varata muutama tunti
Mausta sipulikeitto viinietikalla ja hunajalla. Tarjoa kevyt sipulikeitto täysjyväleivän kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin puoli tuntia
Uunissa gratinoitua herkkukeittoa. Perinteinen sipulikeitto mutta suomalaisittain. Sipulikeitto on suurta herkkuani, ja valmistan sitä monen monta kertaa vuoden mittaan ja suosin sitä varsinkin kylminä talvi-iltoina
1. Mornaykastike. Vatkaa munankeltuainen kermatilkan kera. Paista voita ja jauhoja kattilassa, lisää kerma vähän kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Laita taskuravut selkäpanssari alaspäin työlaudalle. Työnnä veitsenkärki kuoren ympäri kulkevaan raitaan, niin että saat aikaan halkeaman
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.