Gratinoitua broileria, kasviksia ja kermainen juustokastike
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300-600 g broileria paloiteltuna
  • 1 fenkoli pilkottuna
  • 1 parsakaali paloiteltuna
  • puolikas purjo silppuna
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 valkosipulinkynsi silppuna
  • 150 g pinaattia (pakastettua tai tuoretta)
  • yrttisuolaa ja mustapippuria
  •  
  • päälle
  • 3 tomaattia siivutettuina
  • rakuunaa
  • 250 g (2 palloa) mozzarellaa siivutettuina
  • 2,5 dl kermaa
  • 200 g sulatejuustoa paloiteltuna (esim. Koskenlaskijaa)
  • 1 tl viherpippuria
  • 0,5 tl muskottipähkinää
  • (suolaa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.