Sekoita keskenään sokeri, suola ja valkopippuri. Hienonna tilli ja taputtele myös se kalalle. Nosta lohi muovipussiin ja anna sen pikasuolaantua jääkaapissa
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Siisti tankoparsojen päät ja kuori tarvittaessa hieman, jos kuori tuntuu kovin paksulta. Kiepauta pekonisiivut parsojen ympärille ja jätä ne odottamaan hetkeksi
Grillattua parsaa ja parmankinkkua. grillattujaparsoja. Ja noi tomaatit on ihania. Kuori parsat varovasti nupusta alaspäin ja kääri jokaisen parsan ympärille ilmakuivattu kinkku
Karitsankaretta, dukkah-perunoita ja pinaattia pinjansiementen rusinoiden ja valkosipulin kera. Leikkaa liha vetäytymisen jälkeen ja aseta tarjolle esimerkiksi dukkahilla maustetuiden uunissa kypsennettyjen perunanlohkojen kera
G. r. i. l. a. t. u. o. h. m. s. e. n. ,. ä. k. T. -. c. j. v. V. S. p. I. K. R. y. H. b. g. d. C. ö. 2. f. 1. L. A. ½. /. 4. 3. (. ). J. P. 8. 0. Ä. t l
Keitä liemi ja vatkaa mukaan polentaryynit. Alenna lämpö keskilämmölle ja vatkaa tasaiseksi puuroksi. Ota kattila liedeltä, mausta polenta suolalla ja pippurilla
Grillattua parsaa ja sitruunapestoa. Sain äitienpäivälahjaksi Henri Alénin ja Annukka Oksasen mutkattoman teoksen Vuoden keittokirja, ja olen nyt makustellut sen kannesta kanteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.