Grillattua piikkikampelaa, muhennettua palsternakkaa ja marinoituja kirsikkatomaatteja
Karppaus.info
Karppaus.info
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Piikkikampela (grillaa kala viimeisenä):1/2 kg piikkikampelaa fileenäsuolaavalkopippuriaoliiviöljyäPalsternakkamuhennos:250 g palsternakkaa3-4 dl kuohukermaasuolaa, valkopippuriaMarinoidut kirsikkatomaatit:250 g kirsikkatomaatteja1/2 punasipuli1/2 keltasipuli2 valkosipulinkynttä25 g hienonnettua kevätsipulia2 rkl valkoviinietikkaa2 rkl oliiviöljyä1/2 tl suolaa1 tl sokeria (mukana hh-laskelmissa alla)mustapippuria rouhittuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.