Viimeeksi miehen oli vaan ihan pakko saada katkarapuja USA. Se, että ateriat valmistuisivat vartissa, on kyllä ihan puppua - ihan sama, vaikka olisi loputon valikoima työvälineitä ja astioita käytössä, ja vaikka kaikki raaka-aineet olisikin valmiiksi pesty
riisipaperi ei pehmennyt millään, täyte epäonnistui ja rullakokeilu jäi siihen yhteen kertaan. Irrota granaattiomenan puolikkaasta siemenet koputtelemalla sitä esim
Muutaman harjoituskerran jälkeen hieman erilaisempaan (lue tahmeaan) taikinakoostumuksen tottuu ja itse olen havainnut parhaimmaksi keinoksi taikinan vaivaamisen yleiskoneella ja kahden kerran kohotuksen – kenties vastoin yleistä ohjeistusta mutta minulla se toimii
Aamupäivällä olimme kaupoilla lasten kanssa löytyi pojalle takki ja farkut sekä tytöille kaksi kirjaa smurffi cd-levyjä sekä kirjepapereita, sormikkaita sekä sukkia ym
"Kikkoman Makea Soijakastike antaa ruokaan erityisen makean mausteisen vivahteen – olipa kyse riisistä, lihasta, kasviksista, keitoista tai salaateista
Noniin, maailman vegaanipäivä oli ja meni eilen, eli jippii. Artikkeli GRILLATUT AVOKADO-PINAATTI-JUUSTOSANDWICHIT julkaistiin ensimmäisen kerran Viimeistä Murua Myöten
Jaa taikina kahtia ja kaulitse ne kandeksi levyksi ensimäisen levyn päälle levität omenaraasteenja laitat toisen levyn sen päälle, reunat pitää painella yhteen ,(esim
Kuutioi omenaja pyörittele ne kaneli-sokeriseoksessa. AppleCheesecake Pohja. Kaada puolet täytteestä keksipohjan päälle, sen jälkeen laita omenakuutiot juustomassan päälle, lisää loput juustomassasta
Tästä se jatkuuja vieläpä kokeilemisen arvoisella ja todella maistuvalla, mutta nopealla reseptillä eli joidenkin mielestä toast skageneilla, toisten mielestä katkarapuleivilläja minun mielestäni katkarapu skageneiden reseptillä (sillä itse suosin paahtoleivän sijasta saaristolaisleipää)
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
Bongasin vähän aikaa sitten Pinterestistä bataatti-halloumivartaat ja otin reseptin heti talteen. Viikonloppuna niitä sitten grillasin ja rakastuin saman tien
Omenat uuniin, soseutus ja purkitus. Syksy, se on sitä aikaa kun säilötään ja hillotaan jos jotakin. Omenahillon teko on kuulunut lähes joka vuosi ohjelmaani, joten nytkin tein
Kesäkurpitsaviipaleista saa helposti vieläkin näyttävämpiä murustelemalla niiden pinnalle vaikkapa fetajuustoa sekä tuoreita mintunlehtiä ja seesaminsiemeniä (uskoisin myös dukkah-mausteseoksen toimivan tässä mainiosti)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.