Vaikka viime aikoina olisi kaivannutkin sisäistä lämmikettä, padat on taas hylätty kaappiin. Ranskalainen maalaissalaatti on hyvä tapa aloittaa laskeutuminen salaattikauteen
Ihana ilma houkutteli meidät virittelemään piskuisen pallogrillimme. Jostain syystä en edes haaveile kaasugrillistä, vaan kunnon muurigrillistä, jossa pelataan avotulella tai hiilillä kuten nykyisessä köyhäilyversiossa
Päivä käyntiin. Olen löytänyt viime aikoina uudelleen lapsuusaikojeni suosikkiaamupalan, myslin. Luomumyslivalikoimista löytyy useampia herkkuja, esimerkiksi Vavesaaren tilan valmistamat marjamyslit ja Myllärin herkullisen rapea muromysli
Lauantaiaamu ja herkkuaamupala – nyt kun on aikaa laittaa aamupalaksi muutakin kuin pikapuuroa. Mutta vaikka mieli teki vohveleita, niin päätin, että niiden on oltava terveellisiä
Viikonloppuaamut alkavat meillä useimmiten kaurapuurolla. Sellaisenaan kaurapuuro ei meillä kummallakaan pidä kovin kauaa nälkää, joten kyytipojaksi on hyvä syödä edes puolikas rahka
Tämä Chorizo raaka-makkara pääsee parhaiten oikeuksiinsa grillattuna tai paistettuna ja valmiit makkarat voi pakastaa raakana sopivan kokoisissa osissa ja ottaa pakkasesta esiin tarpeen tullen grillikauden mittaan
Nyt grillikauden alettua kannattaa tehdä kotitekoista makkaraa. Itse tehty tuoremakkara maistuu paremmalta koska voit vapaasti valita mieleisesi raaka-aineet ja ennen kaikkea tiedät tasan tarkkaan mistä makkarasi on valmistettu
Olen vetänyt sen johtopäätöksen, että Jamie Oliver on joko poikkeuksellisen mukava ja inspiroiva työnantaja tai antelias palkanmaksaja, koska noin 150 miljoonan punnan arvoista imperiumia ei rakenneta yksin
Olen kuluneena keväänä hurahtanut ihan kunnolla broilerin siipipaloihin ja koipinuijiin, enkä usko tämän himon ainakaan laantuvan kesän grillikauden aikana
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.