puolitiehen ja vaikka luin kommenttikysymykset vastauksineen ei ohje auennut minulle. Liotusvaiheen jälkeen olin epätietoinen kaadetaanko vesi pois ja otetaan uusi vesi
Kuusenkerkkäsiirappi on todellista villiruokaa jalostettuna. Hieman pihkainen hieno maku ja esimerkiksi kuusenkerkkäsiirappi on kokeilemisen arvoinen herkku
Jo pidempään muodissa ollut (ja toivonmukaan) myös käyttöön jäänyttä lehtikaalia voi käyttää monipuolisesti niin salaateissa, pastassa, puristaa mehuksi kuin valmistaa maistuvia ja terveellisiä sipsejäkin
Kirjastossa satuin lukemaan Maku-lehteä, jossa oli maustettu munkit sitruunallaja lakritsilla. Vaikka pikaleivontakin on mukavaa ja tietenkin tuotokset vielä mukavampia, suunniteltu ja paneutunut ruoanlaitto ja leivonta palauttavat ja rentouttavat
Yksi blogin suosituimmista resepteistä on helppoa sunnuntairuokaa kananpojasta. Siinä kananpojan paistileikkeet on marinoitu sitruunamehussa ja runsaassa oliiviöljyssä
Persilja on muualla maailmassa kalan ja äyriäisten kanssa enemmän se käytetty yrtti, mutta toki sen voi korvata skandinaaviseen kitalakeen kotinsa tehneellä tillilläkin
silppua tilli, sulata voi ja purista sitruunanpuolikkaasta mehu. Mausta lohiviipaleet suolalla javastajauhetulla pippurilla ja sivele niille hieman öljyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.