-. -. -. -. -. -. T. ä. m. k. e. s. u. r. p. i. t. a. v. l. o. n. y. h. j. M. ,. d. c. N. g. ö. K. A. (. 4. ). 6. 0. 5. 1. 2. 3. P. L. J. 7. V. ~. 8. S. x. R. C. I. ". O. b. d l. t l
Italia-ruokahaaste tältä keväältä vetelee viimeisiään, Girossa on toiseksi viimeisen etapin päivä. Halusin vielä yhdistää aterialla hävikistä herkuksi-teemaa Italiaan
Nuo kuvan grissinit tai leipätikut syntyivät sämpylätaikinan loppuhännästä. Kokeilureseptilistallani on pyörinyt viime syksystä asti Glorian Ruoka&viini-lehdessä julkaistu ”Kreikkalainen salaattipiiras”
Leipälaatikosta ei löytynyt mitään sopivaa känttyä jonka olisi voinut elvyttää pestolla ja uunissa paahtamisella, joten otin keittokirjan käteen ja sieltä se idea tuli, grissinit
Ja nauttia joen takana avautuvasta linna-näkymästä. Delissä myytiin aivan ihania rosmariini-merisuolakeksejä (scrocchiettejä) , joita sitten yritin kotioloissa tehtailla (hieman on toistuva teema tuo rosmariini
Grissinit ovat rapeita leipätankoja, jotka sopivat erinomaisesti suolaiseksi naposteltavaksi tapaspöytään juustojen ja viinin kaveriksi tai vaikkapa keiton kylkeen leivän tilalle
Grissinit ovat rapeita leipätankoja, jotka sopivat erinomaisesti suolaiseksi naposteltavaksi tapaspöytään juustojen ja viinin kaveriksi tai vaikkapa keiton kylkeen leivän tilalle
Lisää kuiva-aineet veteen ja sekoita voimakkaasti, kunnes seos on tasaista ja sitkeää. Paista uunissa 225 asteessa noin 5-8 minuuttia, kunnes tikut ovat kullanruskeita
Vuoden vaihtumisen juhlintaan sopivat loistavasti Italialaiset grissinit, tikkuleivät. Grissinit sopivat hyvin erilaisten dippikastikkeiden kanssa tarjottaviksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.