sta hakemaan possua, joka muuttui siellä lopullisesti naudan ulkofileeksi(possu sieltäkin loppunut) ja siitä väännöksen kautta häräksi, koska se kuulostaa paremmalta ja on kokkien hyvä/huono tapa vääristellä nimiä
Halusin sen tasapainoksi jonkin erittäin luonnollisen "ei minkään makuisen" kuorrutteen ja päädyin Flora vanillaan, jota täydentämään valitsin turkkilaisen jogurtin
Käsi ylös, kuka EI ole vielä kokeillut Chicling-blogista ja Safkaa-kirjasta tuttua avokadopastaa. kun Hesari julkaisi reseptin ruokatorstaissa, pääkaupunkiseudulta loppuivat kypsät avokadot ja pecorino
Iltapäivällä välipalaksi syön lähes päivittäin proteiinipatukan (Leaderin So Lo Carb Nutmix ja Naturally High Protein mansikka-valkosuklaa ovat suosikkini) sekä kourallisen cashew-pähkinöitä, joskus myös pikkuisen marjoja tai hedelmän
A Practical Guide to Sous Vide Cooking (free download)Mugaritz. Olipa tapa mikä tahansa, mutta varsinkin matalalämpö kypsennyksessä, aina on muistettava käyttää puhtaita työvälineitä ja astioita, sillä lopputulos on tekijänsä vastuulla
PS⎮I often use the same recipe for preparing also other fruit and berry cheesecakes, just changing the flavor of the yogurt, juice and toppings – in the photo below, there's a blueberry cheesecake I prepared for my mom's birthday last year
Nel frattempo, mescolare l'olio d'oliva, sale, succo di limone, pomodori e cetrioli a cubetti, cipolle verdi tritate, carote grattugiate, il prezzemolo tritato, le olive, e, se lo si desidera, formaggio feta, in una ciotola di dimensioni adeguate
Tomaattinen porkkanajauhelihakastike ja gluteeniton spagu. Olen tässä miettinyt, pitäisikö mun laittaa Facebookiin omat blogisivut, jotkut kun tykkäävät seurata sitä kautta blogeja
Come molte altre donne finlandesi, ogni estate nonna Ester si curvava sul campo di patate (lo facevo anch'io da piccola per guadagnare qualche soldino) così come nei boschi da dove portava a casa secchiate di funghi e frutti di bosco
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.