Hupsista, kotona ja aikaa tehdä ruokaa, hämmentävä tunne kuukausien hotellikuoleman jälkeen. ) Kevät, tuoreet raaka-aineet, aurinko, pitkät päivät, golfkauden alku, paljon asioita joita odottaa ja jotka ovat ihan kohta täällä
Hei. Olen varmaan sanonutkin miten rakastan talvea ja lunta. Noh, rakastan myös kesää ja lämpöä ja sitä miten voi pistää päälleen kaikkia kivoja kukkakuosisia vaatteita ja erilaisia aurinkolaseja
Y. l. e. n. s. ä. p. a. k. t. m. y. v. o. i. h. u. b. r. K. j. ". M. ,. ö. 1. (. 4. 0. g. /. ). 5. V. d. L. S. I. R. 2. P. C. N. 3. 7. c. f. w. B. F. z. A. J. x. q. °. s l
Kevät on vihdonkin saapunut kun tämä kakku tulee uunista ulos. Tämän helpon kakun olen itse kehitellyt, eli kun ensimmäiset raparperit saapuvat kauppaan niin Sofian raparperimansikka ruudut hyppäävät lautaselle
Täytekakkujen tekeminen on minusta todella palkitsevaa. Sen lisäksi, että on kiva miettiä kakun makuyhdistelmiä, nautin myös siitä, että voin luoda jotain kaunista
Viime lauantaina vietettiin syntymäpäivääni jälleen kerran - varmaan viidennen kerran. Olen jo aiemmin todennut, että suuret juhlat niin lähellä glögareita olisi ollut valtava voimainponnistus, joten juhlinta on jaettu pienempiin osioihin eri ystävien kesken
Broileritaskut feta-pinaattitäytteellä. Hetki aurinkoa ja lämpöä ja keittiö siirtyi virallisesti ulos. Se pysyy siellä, vaikka grillaaminen vaatisi toppatakkia
We know that most of you will glance at this list of ingredients, panic, and close this window. Our aim is not to terrify you and show off how many exotic spices we (know how to) use, but rather to simplify recipes that you couldn’t imagine putting on a table on a Tuesday night
Tämä on mahdollisesti paras perunasalaatin ohje, jota olen koskaan kokeillut. Salaatin juju on siinä, että se valmistetaan perunoiden ollessa vielä lämpimiä, jolloin ne imevät salaatinkastikkeen itseensä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.