Mielettömät hääkarkit. Italialaiset hääkarkit ovat muuten niin hyviä, että tilasimme niitä kaksi kiloa vielä kiitoskorttien mukana lähetettäväksi - toisen kilon söimme itse
Halusin häihimme perinteisien hääkarkkien sijaan tehdä vieraille matkaan jotain makeaa omin käsin. Vastaan tuli Maku-lehden (03/2012) nektariini-vadelmamarmeladi, josta tein nektariini-mansikkaversion
Onnenkeksit kruunasivat kokkailu illan kavereiden kanssa. Keksit eivät ehkä olleet kovin autenttisia, mutta maku oli huomattavasti parempi kuin valmiskekseissä, ja fiilis keksejä avattaessa vähintäänkin yhtä hauska
Sain Hannalta jokin aika sitten haasteen, jossa pitäisi kertoa 8 leivontaan tai ruuanlaittoon liittyvää juttua, joita olen suunnitellut tai haaveillut toteuttavani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.