Nyt alkoi tuntua siltä, että kivoja reseptejä on taas tullut kokeiltua, sellaisia joita on ollut mukava kuvata ja joita tulee tehtyä myöhemminkin, joten on tarve saada ohjeet talteen
Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
Parsakausi on parhaimmillaan. Mitä ihmettä sitten on muuttunut. Toki ruokavalion puhdistumisen myötä perus simppelit maut ovat alkaneet maistua paremmalta, kyllä mutta omalla kohdalla selkeästi pakastevihanneksista siirtyminen hevi-osaston tuoreisiin kasviksiin, juureksiin ja hedelmiin on ollut sitäkin merkittävämpää
Sieniä oonvähän keräillyt (harmillisen vähän, VIHAAN hirvikärpäsiä. Pitkästä aikaa leipomaan, vähän enemmän kerralla niin voi pakastaa vierasvaraksikin jotain
Lisää myös turkkilainen jogurtti, appelsiinin raastettu kuori (säästä vähän koristeluun) ja mehu. VIIKON RUOKAHERKKU Olen viime aikoina sekoitellut appelsiineja ja muita sitrushedelmiä niin pääruokiin kuin jälkiruokiinkin
Viime viikonlopun kimjangin jälkitohinoista on viimein selvitty ja nyt pääsen vihdoinkin julkaisemaan odotetun kimchireseptin (김치) täällä blogin puolella
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Yhtä koukuttavaakin tämä on. Maissiauhoja, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä, kurpitsansiemeniä, seesamsiemeniä
Itse tuota kohtaa vähän epäilin, mutta totta se oli. Vuosikausien etsintä on vihdoin päättynyt. Tää sama ilmiö on tapahtunut kerran aikaisemmin, löytäessäni reseptin mustikkamuffinsseihin kanelicrumblella
Nana onvähän herkkä näille eriteasioille…). Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
Ahh kyllä tämä mustikka-aika on vaan ihanaa. Niin paljon erilaisia uusia reseptejä mitä haluaisi kokeilla ja kuitenkin on nämä vanhat perinteiset, joista ei halua luopua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.