Häränhäntähampurilainen
Aromipaja
Aromipaja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg häränhäntiä
  • ½ plo Campo Viejo Reserva –punaviiniä
  • 1 l lihalientä (Puljonki)
  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • ½ kpl palsternakka
  • 1 kpl porkkana
  • 1 kpl sipuli
  • 4 kpl valkosipulinkynsiä
  • 4 kpl laakerinlehtiä
  • 1 kpl tuore timjamiruukku
  • 1 kpl rosmariininoksa
  • 100 g pihlajanmarjoja
  • 1 dl kuivattuja herkkutatteja
  • 1 dl siirappia
  • voita
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl kuivattuja herkkutatteja
  • 2 kpl kananmunia
  • 1 dl saksanpähkinäöljyä
  • 3-4 dl oliiviöljyä
  • ½ kpl lime
  • 1 tlsuolaa ½ tl valkopippuria
  • 1 tl sinappia
  • 2 kpl raakoja punajuuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl Maldon-suolaa
  • 300 g Manchego-juustoa
  • 2,5 dl jäävettä
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 kpl kananmunankeltuaisia
  • 1 l auringonkukkaöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.