Pastaa lounaalla ja pasta nimi oli carbonara. Carbonara on yksinkertainen ja herkullinen ruokalaji. Pakko todeta taas kerran yksinkertaisten asioiden olevan niitä parhaimpia
Jos tätä ruokablogia pitäisi kuvailla parilla sanalla, niin se voisi olla maailma lautasella. Ruokarakkauksia kun taitaa olla kaikilta mantereilta ja maanosista
Tekniikka taas kerran aiheutti pientä verenpaineen nousua ja säikähdystä. Vihdoin rupesin tyhjentämään kameran muistikorttia ja avasin reppanan läppärin
Michael Pollan on yhdysvaltalainen ruokakulttuurista ja ruokatuotannosta kirjoittava kirjailija, toimittaja, aktivisti ja tiede- ja ympäristöjournalismin professori
Moikka. Leivoin pitkästä aikaa pizzaa, tosin tällä kertaa pienellä twistillä. En ole koskaan leiponut makeaa pizzaa, mutta ajatus on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa
Huomenta vielä viimeisen kerran näin Brekkie-teemakuukauden merkeissä. Aamupalaohjeet loppuvat siis tähän mutta uusia reseptejä ilmestyy vanhaan tapaan joka tiistai, kuten aina ennenkin
Vihdoin onnistuin oikeanlaisen granolaseoksen kanssa. Granola on kuin mysli, mutta paahdettu rapeaksi. Granola on sekoitus pähkinöitä, siemeniä, hiutaleita, marjoja, hedelmiä, rasvaa ja makeutusta
No eipä hätää, voit tehdä tätä mahtavaa Szechuanin härkää ja riisiä ihan kotioloissa - saattaa olla että joudut muutaman aineksen nappaamaan kaupasta, jos niitä ei valmiiksi löydy kaapista, mutta helppoa tämän annoksen valmistaminen on sen jälkeen
Urtekram ja Ruoka. fi järjestivät bloggareille maustekilpailun. Tehtävänä oli luoda uusi resepti, jossa käytettään vähintään kahta Urtekramin maustetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.