Niiden helppous ja monipuolisuus tuo ruokavalioon ihan uusia makuja ja ruoka-aineden yhdistelmiä. Huomaamatta tulee juotua paljon hyviä rasvoja sekä kuituja ja terveellisiä ruoka-aineita
Tässä on helppo resepti vegaaniseen Suklaa-Chia -vanukkaaseen, joka on oikeasti todella nopea ja simppeli tehdä - ja ah se on koostumukseltaan ihan täydellistä lohturuokaa
fi-sivulta tai nykyään näyttää nimenä olevan Meillä kotona, pohjana oli sama saaristolaisleipäpohja kuin joskus kauan sitten tehdyssä kasvisjuustokakussakin
Laita shalotti- ja valkosipulit sekä pieneksi leikattu purjosipuli kattilaan n. Anna hautua miedolla lämmöllä kattilassa kannen alla ainakin puoli tuntia-tunti
Lisää sitten rouhittu suklaa, fariinisokeri, sokeri ja lopuksi päälle m&m-karkkeja. Leikkaa taikinapötkö 10-20 palaan. Anna pullien kohota vielä 20-30 minuuttia. Paista pullia 200 asteessa pullien koosta riippuen 10-15 minuuttia
Chia-vadelmahillo. Vadelma-chiahillo maistuu myös puuron kanssa. lisää pohjalle omena-kaurapaistosta, lusikallinen chia-vadelmahilloa, luonnonjogurttia (tai rahkaa) ja tee samalla menetelmällä useampi kerros
Lisää sitten rouhittu suklaa, fariinisokeri, sokeri ja lopuksi päälle m&m-karkkeja. Meidän pojat ovat jäämässä tänään kesälomalle ja loman jälkeen vaihtaa päiväkotia
Lisää sitten rouhittu suklaa, fariinisokeri, sokeri ja lopuksi päälle m&m-karkkeja. Halusin tehdä jotain suussa sulavaa mutta en halunnut nyt tähän jälkiruokaan käyttää yhtään suklaata
Jos ne ovat hyviä - tänään maistetaan - niin laitan ohjetta jakoon tännekin. Mä testasin Terveen Hyvää -blogin ohjetta, ja tein siitä vain puolikkaan annoksen, paitsi kuorrutusta vähän reilummin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.