- keksejä (gluteeniton). Halloween on ihan kohta täällä ja tarjottavien väkertäminen on alkanut. - Kaada kattilaan kondensoitu maito ja pilko sekaan myös valkosuklaa
Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
H. a. l. o. w. e. n. -. t. u. m. p. ä. s. k. i. v. j. r. h. M. ,. ö. y. A. U. K. O. S. T. I. R. 1. ¾. d. 0. g. 5. &. V. L. 2. Ä. P. 7. 3. (. ). Y. J. d l. t l
K. u. n. o. s. y. ö. t. m. a. h. ä. e. k. ,. i. r. j. p. H. l. w. -. Y. T. E. L. Ö. A. O. M. I. 7. v. 2. d. 1. 5. f. 4. b. c. P. N. S. R. D. V. 0. g. (. ). 3. ½. Ä. z. a l. d l. t l
n irtopohjavuokien pohjat leivinpaperilla pingottamalla pohjan ja reunan väliin leivinpaperit. Laita ruokalusikallinen jauhoseosta muanvaahtoon ja lisää yksi kananmuna
J. u. h. l. a. k. i. n. j. A. s. y. ö. d. ä. o. H. w. e. -. t. m. p. r. ,. v. P. V. K. M. R. L. (. E. c. ). T. 8. 2. 5. 1. S. N. I. X. /. C. g. U. Y. F. ". D. f. O. b. o l. d l. p k
H. a. l. o. w. e. n. i. p. m. t. j. y. ,. ä. v. r. s. k. E. h. u. V. d. f. K. L. I. S. (. 1. 0. ). ½. -. g. F. z. ö. Ä. O. J. ". T. 9. 2. M. N. P. &. <. 3 l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.