Mikä ihmeen hapan kalakeitto. Suosittelen, hapan kalakeitto on herkkua. Hapan kalakeitto on tyypillinen eteläisen Vietnamin ruoka ja soppaan käytetään aina sitä kalaa, mitä Mekong-joesta sattuu nousemaan
KARPALOMEHU (hapan) vuodelta 1909. "KOTIMAINEN KARPALOKIR". Pakastimentyhjennysoperaatio senkun jatkuu. Nyt löysin pussillisen valtavia karpalokuulia ja keitin ne isoäidin ohjeella mehuksi
Tällä ohjeella tulee pehmoista hapanleipää. Lisää hapantuneeseen juureen hiiva (liuota tarvittaessa n. 5 dl vettä50 g tattarijauhoa50 g Finax hapantaikinajuurta50 g Semper Grov mix. Anna juuren hapata lämpimässä paikassa 3-6 tuntia (riippuen miten hapanta leipää haluat)
Tämä leipä kannattaa syödä mahdollisimman tuoreena, koska silloin se on parhaimmillaan. Jos koko leipä ei mene heti kaupaksi, voit heivata osan siitä pakkaseen
Hapankermakakku. - hapankerma lisätään vähitellen ja lopuksi hienonnetut pähkinät. 2-3 dl hapanta kermaa. ssa noin 40-45min Hapankermakakku. 2-3 dl hapanta kermaa
Nälkään tuleekin sitten käytettyä pika-apuna kaikenlaista ei-niin-järkevää. Imetyksen vuoksi nälkä iskee melko usein ja yllättäen säännöllisestä ruokailusta huolimatta
Mietin tässä pikkujouluaikojen herkkuja ja muistin pitkästä aikaa yhden lemppareistani. Tästä blogista en reseptiä edes löytänyt, joten tottahan se piti kaivaa vanhoista arkistoista näytille
Kesälomalla pitää näköjään kiirettä, kun ei olla blogipostauksiakaan ehditty tekemään. Huh. Tänään oltiin pitkästä aikaa kotona ja päivä pyhitettiin pihahommille ja pyykinpesulle
4 isoa annostaValmistusaika noin 1 tunti + ainakin 1 tunti jauhelihataikinan maustumisaika jääkaapissa800 g sika-nautajauhelihaa1 iso keltasipuli1 iso kokonainen valkosipulinkynsi3-4 kananmunaakorppujauhojasuolaa2 tl tai maun mukaan Mexican Mix’a (meksikolaista mausteseosta)öljyävoitaTäyte
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.