Vuosi vaihtui ja vuoden 2012 ensimmäisenä kokkailuna oli edellisillan japanilaisillasta jääneiden jämien käyttäminen kiinalaistyylisen hapanimeläpossun valmistamiseen
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
Meillä ei Ketun keittiössä onneksemme ole ruoka-aineallergioita tai muita rajoitteita ruoan suhteen, mutta viihdytämme mielellämme vieraita, ja silloin hyvä isäntäväki tietenkin huomioi tarjottavissa vieraiden tarpeet
Jospa ensin laittaisi jakoon tällaisen helpon ja ihan hyvän hapanimelän broilerin ohjeen. Tämä ruoka valmistuu ihanan nopsaan ja on jo senkin puolesta mainiota arkiruokaa
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
Maukasta Iberico presaa ja välimeren salaattia. Ei saa ikinä sanoa, että "tämä parempaa ei olekkaan". Sen sain karvaasti kokea, kun sain käsiini aitoa Iberico porsasta
Aurinkoista sunnnuntaita rakkaat lukijani, olen tänään jo aloittanut päiväni viideltä ja saanut taas itselleni sen oman aikani jonka aina välillä tarvitsen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.