Vuohelan Herkku Oy toi markkinoille Farinan tuoteperheeseen kuuluvan Tumman Leipäjauhoseoksen josta saa joko hapatettuun juureen tai ilman hapatettua juurta erittäin maukasta leipää
M. o. n. i. e. l. t. u. d. s. a. j. k. ,. ä. r. p. v. m. S. h. y. R. J. b. H. -. N. O. T. 4. ö. 1. ½. /. 2. K. 0. 5. (. ). 7. L. E. 3. A. 8. V. c. °. C. d l. t l
Tietenkin teollisen hiivan lisäys antaa aina lisäpotkun ja varmuuden sille, että leivän kohoaminen tapahtuu toivotulla tavalla, mutta jos hapanjuuri on toimiva ja leipurilla on aikaa, teollista hiivaa ei tarvitse mihinkään
Ohjeita leivän juureen on erilaisia ja tässä on yksi. Ohje on Jan Hedhin Mestarileipurin leipäkirasta. Juuri antaa leivälle paljon aromia ja makua ja leivän sisuksests tulee mehevä
Hapanjuuri neljäntenä päivänäNyt pitäisi enää keksiä, miten saan työstettyä leipätaikinan käsin sopivaksi, sillä en omista minkään sortin leipä- tai monitoimikonetta
Nämä pehmeät sämpylät kohotetaan leivinjauheella ja ne valmistuvat 20 minuutissa. Tarjoile aamu- tai iltapalaksi vastaleivottuina voin ja juuston kanssa
keskiviikko 6. huhtikuuta 2016. Rahkasämpylät ilmanhiivaa. Blogistani löytyykin jo ohje helppoihin hiivattomiin sämpylöihin, joiden kohottaminen tapahtuu hiivan sijasta leivinjauheella
Itseäni kiinnosti, miten leipätaikina kohoaisi pelkän hapatusprosessin kautta ilmanhiivaa, isäntä taas vaan sattuu kovasti tykkäämään länsisuomalaiseen tyyliin tehdystä ruisleivästä
Rahkasämpylät ilmanhiivaa. Blogistani löytyykin jo ohje helppoihin hiivattomiin sämpylöihin, joiden kohottaminen tapahtuu hiivan sijasta leivinjauheella
L. a. i. n. s. o. h. j. e. t. u. p. k. l. W. d. Y. -. b. g. E. m. ä. y. r. ö. ,. T. v. K. S. R. c. B. V. 4. 6. 5. 7. 1. 2. 0. 3. 8. A. M. O. J. '. P. H. I
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.