Hapankorppupaneroidut silakkafileet ja värikäs perunamuusi
JusSinan Keittiössä
JusSinan Keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g silakkafileitä (tai 1 kg perkaamattomia silakoita)
  • 150 g hapankorppuja
  • 1/4-1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria myllystä
  • 1/2 tl jauhettua valkopippuria
  • 1 dl maitoa
  • 1 rkl rysiöljyä
  • 4-6 rosamundaperunaa tai muuta jauhoista perunaa
  • 4 porkkanaa 1 keltasipuli 2 dl maitoa tai kermaa
  • 50 g voita
  • suolaa maun mukaan
  • (valkopippuria)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.