Hapankorppurullat kahdella täytteellä. Tämä kuva on viime vuodelta siskontytön ristiäisistä. Ristiäiset olivat joulukuussa ja siksi koristeissa oli jouluisia juttuja
Taas on vuosi mennyt. Sankat kaveri- ja sukulaisjoukot juhlivat Andin syntymäpäivää. Lapsille oli jädekiskaa ja ongintaa, aikuisille espressoa, lattea ja juttelua
Tänä vuonna yksi rakkaista haaveistani tuli todeksi. Oma radio-ohjelma, oluesta. Pääosassa kaikki ne hauskat ihmiset, jotka ovat oluen kanssa jollain tavoin tekemisissä
Hapankorppurullat kuvan oikeassa alakulmassa. Rakas pieni poika täytti kokonaisen vuoden. Mummin rakas. Niin tuoreessa muistissa on aika, kun poika yllättäen alkoi syntyä, kuusi viikkoa ennen laskettua aikaa
Tänään jaksoin vihdoin ja viimein taikuroida niitä pitaleipiä. Olishan sitä päässyt paljon helpommalla, kun olisi kävellyt kauppaan ja ostanut valmiit leivät
23 yötä jouluun ja lauantai-illan tarjottavana hapankorppurullat, joiden sisällä on erittäin maukasta savusilakkatahnaa. 23 yötä jouluun ja lauantai-illan tarjottavana hapankorppurullat, joiden sisällä on erittäin maukasta savusilakkatahnaa
1. Silppua hillosipuli ja leikkaa lohi pieniksi suikaleiksi tai kuutioiksi. 2. Vatkaa sähkövatkaimella sulatejuuston joukkoon hillosipuli- ja tillisilppu sekä mausteet
Ainekset n. 13 kpl pieniä hapankorppuneliöitä tai n. 8 isoa 3 dl lihalientä Täyte. 200 g valkosipuli- tai maustamatonta tuorejuustoa roseepippuria (maun mukaan) 150 g kylmäsavustettua poron- tai naudanlihaa ohuina viipaleina persiljaa maun mukaan 1 dl kuohukermaaOhjeet 1
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.