P. i. t. h. ä. n. m. u. s. e. k. y. r. p. v. a. K. l. ,. J. o. j. d. V. ö. -. N. 2. 0. 3. O. H. M. ". T. 1. g. 8. 5. 7. S. L. (. ). E. A. I. U. t l. d l
D Mulla ei oo tota pursotusta tullu oikeen harjoteltua, vasta eilen kävin lähikaupasta hakemassa ekat pursotusvälineet, mitkä halvimmalla sain o__O Kuorrute on vihreäksi värjättyä kermavaahtoa, ja maustoin sitä myös hieman vanilliinisokerilla ja piparminttuaromilla
V. a. i. k. e. t. o. r. j. h. s. n. p. u. v. m. l. ,. d. I. y. ä. ". Y. -. P. L. U. S. A. g. D. K. E. ö. M. H. f. T. J. 6. 0. 8. 1. c. 3. b. 5. 7. N. (. ). 2. 4. B. C. 9. F. G. x. O. '. w. R. Ä. W. Z. t l. d l
Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min
Ja mikäs sen parempi näin ystävänpäivän alla kuin pienet sydämen muotoiset leipomukset. Koska tosiaankin näiden tekeminen on mulle haasteellista, halusin noudattaa ohjetta tarkalleen
Valmiista hampurilaisista löytyi kyllä hissukseen kypsennettyä naudan etuselkää, mutta sämpylät vaihtuivat valmiisiin grahamhampurilaissämpylöihin, salaatin virkaa sai hoitaa kurkku, tomaatti, paistettu sipuli sekä salaatinlehdet ja omatekoinen majoneesi vaihtui valmiiseen valkosipulimajoneesiin
H. i. e. m. a. n. h. s. t. u. o. j. p. ä. v. y. k. r. l. E. ö. ,. J. O. Y. N. 2. 0. g. 7. 5. T. 6. 1. (. ). d. P. -. S. 4. c. V. L. K. Ä. M. b. ". 3. A. p r. d l. t l
Olen viimeisen kuukauden aikana töissä pari kertaa päässyt verestämään muistojani neljän säikeen pullapitkon palmikoinnista ja nyt kun homma on taas tuoreessa muistissa, päätin kotonakin pyöräyttää pienen taikinan pitkoiksi
Happy Halloween. Ehdit hyvin vielä tänäänkin leipomaan näitä nopsia muropikkuleipiä. Mikäli kuorruttamisen kanssa tulee hoppu, nämä maistuvat hyvin ilman kuorrutustakin rouskutellen
A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. -. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. é. a l
Tämä kakku oli ihan ok, mutta kuorrutuksen tekisin jatkossa toisin. Ainakin tuo mun tekemä kuorrute oli todella löysää, eikä sitä tomusokeriakaan ihan hirveästi viitsinyt lisätä
Bring the whole milk and salt to a simmer in a large, heavy-duty saucepan over medium-high heat. Simmer the milk mixture gently until curds form, usually one to two minutes
No mutta kannatti niitä irtovuosiakin juhlistaa. Siis sarjassa ”hei, voin uskotella ihmisille, että olen leiponut, vaikka tämä kakku ei käväise kertaakaan uunissa, eikä siihen tarvitse vatkata keltuaisvaahtoa kolmessa eri kipossa”
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.