8-10 min.Kiehauta
madeliemi,lisää sekaan suolaa,hunajaa,sahrami,etikka,sitruunamehu ja valkopippuri.Laita munankeltuaiset teräskattilaan,kaada kuuma madeliemi päälle kokoajan vatkaten.Vatkaa kastike vaahdoksi vesihautessa ja jatka vatkamista n.10-12min,kunneskeltuaiset ovat kypsiä ja kastike on kiinteä vaahto.Tarkasta maku ja lisää sitruunamehu tarvittaessa.sopii hyvin esim.Keitettyjen perunoiden ja höyrytyttejen vihaneksien kanssa.Säästä mateen nahka kuivaa ja tee vaikka puukontuppi ja kirjoita siihen Made in Made!
Toivottavasti tykkäätte reseptistä. Tänään haluan jakaa teille yhden arkiruokasuosikkini. Täytetyt paprikat ovat helppo, nopea ja terveellinen ateria esimerkiksi lounaalle
Yllättääkö makeanhimo sinutkin hieman turhan usein. Itse olen oikea herkuttelija ja viime aikoina olen taas kiinnittänyt huomiota liialliseen sokerin puputtamiseen
Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
M. i. e. t. n. l. ,. ä. m. s. h. p. o. a. j. r. v. u. k. J. R. d. K. y. T. O. ö. /. D. (. ". ). P. 6. 4. 2. 1. S. L. 0. -. 3. E. V. I. z. H. g. W. G. <. u l. k p. d l
Kyseessä on siis maidoton, gluteeniton ja halutessaan myös täysin sokeriton resepti. (Jos haluat täysin sokerittoman reseptin, voit korvata fariinisokerin esimerkiksi lusikallisella kanelia
Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.