Haudutettua kaalia savupekonin ja herneiden kera
Elisa.net
Elisa.net
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 annosta
  • 1 kurttukaalinpää sekä samansuuruinen määrä ruusukaalia tai mustaa kaalia (cavolo nero) hyvin karkeaksi paloiteltuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 6 paksua viipaletta savupekonia tai -kinkkua poikittain sentin levyisiksi suikaleiksi leikattuna
  • 1 rkl rosmariinia hienonnettuna
  • 1 1/2 valkosipulinkynttä hyvin hienonnettuna
  • 1 1/2 dl kana- tai kasvislientä tai vettä
  • 170-200 g tuoreita silvittyjä herneitä
  • suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
  • 85 g voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.