Vanhempani toivat taannoiselta lapin reissultaan tuliaisiksi tätä Korpihillan kuohuvaa kuusenkerkkäjuomaa, ja voin kyllä sanoa, että maku on erityisen kiva
Kuusenkerkkä graavattu lohi, kuusenkerkillä maustettua graavilohta. Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukilla graavattu ja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
Haukea Jettesaaren tapaan 4. Kesä on tullut ja Tinskun keittiössä aloitetaan saariruokakausi ja kokkaillaan astetta askeettisimmissa oloissa Jettesaaren kesäkeittiössä
Ihastuin Suomen luonnon sivuilla vinkattuun ideaan kuusenkerkällä graavattusta kalasta. Korvasin siis perinteisen tillin vienommalla rouhitulla kuusenkerkällä
Katinkkan Kuusenkerkkä Siirappi. Kuusenkerkkä on vanhahko tapa uuttaa makeaa Siirappia. Sitä on käytetty yskänlääkkeenä ja antamaan hiven,-ja kivennäisaineita
Tarjoile grillattua, basilikalla maustettua haukea uusien perunoiden ja tomaattisalaatin kanssa. Ota foliosta arkki, joka on haukifileetä noin 20 cm pidempi, taita se kahtia ja voitele puolet sisäpuolesta ohuelti oliiviöljyllä
Miltä kuulostaisi omatekoinen kaatoryyppy. Juuri nyt on oikea aika kerätä kuusen uusia vuosikasvaimia, eli niitä vaaleanvihreitä versoja oksien kärjissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.