Kiitos sinulle Essi kun olet tullut lukijaksi. Kirjoittelin tuossa viikonloppuna, että meillä on kala voittoinen viikonvaihde ja tässä nyt sitten tulee sunnuntain kalareseptimme
Paista haukipullat runsaan voin ja öljyn seoksessa kohtuullisen korkealla lämmöllä, mutta huomaa haukipullat ruskistuvat nopeasti, joten kannattaa seurata tarkkana
Tarjoa haukipullat keitettyjen perunoiden ja kastikkeen kanssa. Kuori ja hienonna sipuli. Haukipullat voi kypsentää pannulla paistamalla tai kalaliemessä keittämällä
Haukipullat. Muutaman kerran olen kokeillut haukipullia tehdä ja nämä ovat ehdottomasti parhaat. Ohjeita plarasin netistä ja tämä on sekoitus niistä, yhdeksi monien joukkoon
Aioli eli valkosipulimajoneesi on monikäyttöinen ja tosi herkullinen kastike. Sauce Aïoli [Provençal Garlic Mayonnaise]Aïoli or garlic mayonnaise is a versatile and delicious sauce
pussikastike-miehen suu auki ja loihdi astetta parempi soosi suoraan grillissä. Täyteläinen, paksu ja maistuva Bearnaise täyttää nirsoimmankin ruokavieraan toiveet
Tarjoa kalapullien kanssa sitruunan kuorella ja -mehulla maustettua perunamuusia. Lisää muusiin myös tilkka maitoa, ripaus suolaa ja sokeria sekä vähän rasiamargariinia tai voita
ja nopea ruoka. Sauce. koivet ja poista nahka. Sauce. suola ja valkopippuri sekä laakerinlehti. Sauce. Kastiketta voi tehdä kahdella tavalla, minun tekemäni kastikepohja tai tämä Veloute Carry
Tämä kastike on todella paksua ja hyvää. Maku on niin pehmeä ja syksyinen. Voit vähentää/lisätä sipulin määrää halutessasi ja tehdä kastikkeesta oman versiosi esim
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.