Vihdoin ja viimein sain laitettua sellaista ruokaa, josta viitsii sanan tai pari mainitakin. Tulista en tästä viitsinyt pojan takia tehdä, lisäsin ruokaan jotain omaa ja osan ihan vaan unohdin
M. e. n. i. l. ä. p. t. o. v. h. r. k. u. s. a. J. j. y. ,. m. ö. A. T. H. d. b. -. K. L. I. E. 8. 0. g. f. c. 2. 7. 5. 4. 1. 3. (. ). B. P. F. S. z. N. V. <. 3 l
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin tunnin verran. Perinteisen taatelikakun tilalle leivoin tänä jouluna Pirkka-ruokalehdessä julkaistulla reseptillä jouluista kakkua, johon taateleiden lisäksi tuli aprikooseja ja kirskikoita
Muffinit jotka vievät kielenkin mukanaan ja helpot tehdä kaikki aineet astiaan, sekaisin ja uuniin. Ohjeesta tulee 8kpl isoja tai 12kpl pieniä. 8 tai 12kpl mars konvehteja riippuen minkä kokoisiin vuokiin teet
Pohjataikinasta tulee kokonainen kakkupohja, josta voi leikata kolme levyä. Puolukkainen joulukakku. Vaihtoehtoisesti voit tehdä pienemmän taikinan (noin 3 pientä munaa). 4 munan gluteeniton kakkupohja tai sokerikakkupohja. Valmista 4 munan kakkupohja joko tavallisen sokerikakkupohjan tai gluteenittoman kakkupohjan ohjeella halkaisijaltaan 22,5-senttiseen vuokaan. 4 munan gluteeniton kakkupohja tai sokerikakkupohja
Eksoottinen, banaanilta ja yrteiltä maistuva likööri, Pisang Ambon, on tämän boolin makupohjana. Tuorepuristettu limemehu ja valkoviini tuovat booliin raikkautta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.