Hedelmäsorsa resepti
Ruokaa rakkaudella
Ruokaa rakkaudella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 puhdistettua sorsaa
  • 1 sitruuna suolaa, pippuria
  • 6 omenaa lohkoina
  • 2 rkl voita t. margariinia
  • 300 g tummia viinirypäleitä
  • 3 dl kuutiolihalientä
  • 1 runsas tl maissijauhoja
  • 2 rkl portviiniä)
  • 1 dl kevytkermaa
  • 1 rkl mustaherukkahyytelöä
  • 175 astetta uunissa
  • 30 min- 1 tunti Ohjeet
  • 1 ½ dl lihalientä. Kypsennä linnut uunissa. Lisää vähitellen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.