40 päivän
jälkeen pääsiäisestä. Jahas. Näin maalliselle ihmiselle kyseessä on vain yksi ylimääräinen vapaapäivä, jonka ansiosta voi vaikka... mennä keskiviikkona ulos pidemmän kaavan mukaan. (Miksi aina ennen vapaapäiviä rupeaa miettimään, että hei, tänään... Iish. Not good.) Tai sitten voi matkustaa vaikka äitiä tapaamaan.
Keksipohja. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon, samoin limen mehut. Kiehauta vähän vettä ja liota liivatteet siihen, ja sekoita seos tuorejuuston joukkoon
Täytteeltään melko perinteinen hyydytetty kakku, mutta pohja oli itselleni uusi tuttavuus. Nimeltään pohja on Ambrosia kakkupohjaja se on koostumukseltaan hieman tiiviimpi joten se on omiaan hyydytettyjen kakkujen pohjaksi
Vaihdoin tavallisen maustamattoman tuorejuuston mascarponeen, ja makeutin tomusokerilla, ja lopputulos oli pehmeä, ihana, moussemainen täyte, joka ei ole ollenkaan kirpeä vaan lime maistuu sopivasti kuten myös valkosuklaa
Tässä Svetan toiveesta etanarisottoa. Tällä kertaa mukaan lähti vain Kalle, Sveta ja Ville. Mutta eikös se niin mennyt että väki vähenee ja pidot paranee
Ennen ensimmäistä virallista ruokaa tarjoilin etanarisottoaja parmesaania. Ilta aloitettiin nostamalla maljaja laseissa oli tilaisuuteen sopivasti kylmää samppanjaa
Noniin vihdoin sain kasaan teille sen toisen yo-juhla postauksen ja lupauksieni mukaan kerron nyt hiukan tarkemmin juhlatarjoiluista (reseptejä tulossa myöhemmin sanotaanko nyt vaikka, että melko runsaasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.