G. u. m. b. o. n. l. t. r. k. a. e. i. v. s. j. p. ä. ,. d. h. M. g. J. y. N. ö. ". ). R. f. w. T. '. S. -. x. (. é. A. O. K. H. E. L. V. c. z. 2. 5. 3. 0. 4. 1. /. P. 6. 7. 8. k g. d l. t l
P. i. k. u. m. e. h. n. o. l. s. a. v. t. (. ). ,. M. p. j. A. d. y. b. E. ä. r. K. T. -. ö. g. J. 6. 8. f. 1. /. 2. 0. 5. c. L. S. R. H. 3. V. 4. B. C. 7. D. 9. F. G. I. x. N. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. i l. t l. d l
Tämän kakun tein jo itsenäisyyspäiväksi, en oo vaan saanu kirjoteltua ohjetta tänne. Oli tosi hyvää. ) Kokeilin tehdä tämän vähän pienemmällä määrällä liivatetta ja lisäsin kerman vasta viimeisenä varovasti nostellen ja se toimi hyvin, rakenteesta tuli kuohkeampi ja miun mielestä parempi
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle. Hänellä ei varmasti ollut aavistusta millainen hittiruoka siitä syntyy
Tuli yhtäkkiä eilen järkyttävä juustokakun kaipuu. Eilen ostoslistalla oli 1½l kermaa, kilo mascarponea, kilo sokerimassaa ja yli puoli kiloa oreoita, huh
Parhaat arkiruoat syntyvät usein sattumalta, niin kävi tälläkin kertaa. Kesällä mietin, että mitä saisin kyhättyä nopeasti kaapista löytyvistä broilerin rintafileistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.