M. i. n. u. l. t. a. p. y. d. e. k. j. o. s. h. v. r. ,. Y. m. ä. P. (. ). -. V. A. L. K. O. S. U. D. I. H. 2. 0. g. 7. 5. T. F. 1. 3. b. 8. ö. z. N. G. J. 6. ½. /. 4. x. t l. d l
Niin taas tuli selvittyä toukokuusta kaikkien kakkujen kanssa. Tämä aika vuodesta on tällä alalla se hurlumhei-kuukausi, joka päättyy sitten tähän valmistujais- ja lakkiaisviikonloppuun
Aamu valkeni juhlapäivänä pilvisenä, mutta mekko se odotti jo päivänsankaria valmiina juhlaan. ) Vaari ja Neiti nostivat juhla-aamuna lipun salkoon ensimmäistä kertaa Kivimäen historiassa
Helmin herkkuPohja. Helmin Herkku sopii hyvin pakastettavaksi. Ihan ensimmäisenä täytyy todeta, että tänään on oikea epäesteettisten leivonnaisten päivä
Leivoin pienen gluteenittoman tilauskakun ylioppilasjuhliin. Kakkupohjana on 3 kananmunan pohja. Voitelin pienen uunivuoan voilla ja jauhotin sen Semperin Fin Mix -jauhoseoksella
Meillä kotona on aina panostettu ruokaan. Joulu, juhannus, tai ihan vaan ystävien tullessa kylään pitkästä aikaa on hyvä syy laittaa hyvää ruokaa tai kokeillä uutta kakku reseptiä
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
Tonnikalaleipäaddiktioni juuret ovat luultavasti aivan 80-luvun alussa, Saudeissa, jossa lähi-idän ruokakulttuurin keskellä ihastuin näihin amerikkalaistyyppisiin filippiinojen valmistamiin leipiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.