Elin vielä vuosi sitten siinä uskossa, että joululaatikoiden valmistus olisi jotenkin erityisen vaikeaa puuhaa, ja että onnistuminen vaatisi vähintään perheessä vuosikymmeniä kiertäneen isoisän äidin reseptin
Tämä ei ehkä ole se esteettisin ruokalaji tai muutenkaan kovin ihmeellistä gourmeeta, mutta helppoudessaan tämä tonnikalapastavuoka on niin kätevä arjen pelastaja, että on pakko vinkata tästä
Tämä ruokalaji syntyi vahingossa eräänä laiskana tiistai-iltana. Muistan, että se oli tiistai, koska silloin tulee lempiohjelmani, tv-draaman helmi Satuhäät
Hyvän ruoan ei tarvitse todellakaan olla vaikea tehdä ja oikaista saa ja pitää jos siltä tuntuu. Tämä oikopolku ainakin on sen verran herkullinen että jaan sen mielihyvin eteenpäin
Banaanileipiä on monenlaisia ja aina ei tiedä onko leipä tarkoitettu kakuksi vai leiväksi – se kun on makea, mutta ei aina välttämättä kovinkaan kakkumainen
Ensimmäinen adventti on tulevana sunnuntaina, ja minä aloin tänään odottaa joulua. Niinpä pää alkaa täyttyä to do -listoista ja jouluruokien suunnittelusta
Tein tänään maailman helpoimpia ribsejä haudutuspadassa. Alkuperäisen reseptin bongasin Instagramista. Esivalmisteluihin meni maks 15 minuuttia aikaa, loppuaika meni odotellessa
E. i. l. e. n. t. u. v. o. a. h. k. ä. m. p. (. j. r. s. ). J. y. ,. d. ö. b. P. 1. 0. g. 3. ½. T. 2. -. S. R. 5. ". f. M. z. c. L. B. D. l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.