Tämä kakku on kaiken lisäksi erittäin helppo, kaikki aineet sekaisin ja uuniin kakku. Kakku on viljaton, eli myös luontaisesti gluteiniton ja täysin maidoton
Tämän herkun valmistaminen on yllättävän helppoaja sokeripinnan tohottaminen on todella hauskaa. Olisi pitänyt uskoa, että klassikot ovat syystä klassikkoja
Vihdoin sain tämänkin aikaiseksi, ensimmäinen kerta ja heti onnistuminen. Sain joululahjaksi keittiötohon (mikä lie virallinen nimi, pieni kaasupoltin kuitenkin), joten pääsi sekin kunnolla testiin tämän kanssa
No, nyt ovat akuutti, gravis ja sirkumfleksi oikeilla paikoillaan ja vihdoin päästään itse asiaan. Helpompi olisi tietysti ollut kiertää koko asia ja nimetä tämä jälkiruoka raparperi paahtovanukkaaksi, mutta pitihän se nyt antaa kevään ensimmäisille hennoille raparperinvarsille niiden ansaitsema arvo ja nimetä jälkkäri elegantimmin
Klassinen ranskalainen jälkiruoka maistuu taas syksyn viiletessä ja iltojen pimetessä. Vaikka ei jaksaisikaan väsätä kokonaista kolmen ruokalajin ranskalaista illallista, jälkiruoka toimii ihan hyvin yksinkin
Kiireinen syksy- tai siis ilmeisesti talvi on väsyttänyt tätä tyttöä sen verran, että vanhempien täysi jääkaappi ja oma pehmeä sänky veivät voiton helsingin rillutteluviikonlopusta
Lukijani tietävät, etten ole. varsinaisesti mikään leipojatyyppi, mutta huomasin juuri, ettei makeaa. valmistanut maailman parhaan porkkanakakun jo yli kymmenen vuoden ajan
Harva ihminen vihaa vaniljaa tai karamellisoitua sokeria. Vanukkaat kannattaa aina paistaa vesihauteessa, jolloin tulee tasaisempi ja pehmeämpi lopputulos
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.