Mutta ei siitä nyt sen enempää. Ja varsinkin muuta kuin maksaa. Meillä maksa päätyy lautaselle uesimmiten pannun kautta, ja lisukkeena toimii karamellisoitu sipuli
Italiassa maksa tarjotaan perinteisesti grillatun tai paistetun polentan kanssa. Itse tein maksalle lisukkeeksi vielä pannulla pekonia ja sieniä pieneksi silputtuna
Mutta vaikka maksaa hauduttaisi pari tuntia, se ei ala maistua porolta. Pikainen paisto pannulla siis riittää, näin maksa pysyy rapeana, eikä muutu kovaksi ja kuivaksi
Meillä on käytettiin hirven vasan maksaa, mutta mikä ettei tätä voisi tehdä myös muilla. Sitä tulee tehtyä erittäin harvoin, mutta tämä on maksaruoista se meidän ehdottoman paras resepti
Kotikutoisesti tuunattuna ne maistuvat kuitenkin myös nirsommille teineille ja ovat myös ravintoarvoltaan toista luokkaa kuin teollinen maksalaatikko, joka hädin tuskin muistuttaa sisältävänsä maksaa
Kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoan kanssa. Lapsuuden kodissani maksaa nautittiin viikoittain, arkena jauhemaksapihvejä ja sunnuntaisin palana ostettua naudan maksaa kermakastikkeessa
Poista naudan maksasta kalvot ja viipaloi maksa noin senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Laita paistinpannulle puoli desilitraa öljyä ja nokare voita ja anna kuumentua poreilevaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.