Bouillabaisse resepti Muru keittokirjan mukaan, Mukana hieno Rouille. Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta
Henri Alenin Vuoden Keittokirja on teos mikä jokaisen kotikokin kannattaa hankkia. Kirja on täynnä helppoja ruokaohjeta ja se tosiaan antaa helpotusta "mitä tänään syötäisiin" ongelmaan
Minä ostin Henri Alenin ja Annukka Oksasen Vuoden keittokirjan heti sen ilmestyttyä. Pidin todella paljon kirjan alun tekstistä, siitä on helppo pitää kun itse ajattelee samalla tapaa (tiedättehän, on se Henri viksu kun ajattelee kuten minäkin
Olipa kerran vapaapäivä. Eksyin ruokakauppaan ja pohdiskelin, mitä tekisin ruuaksi. Haahuilin ympäriinsä ja olen melko varma, että epämääräinen toimintani herätti jo vartijoidenkin uteliaisuuden
Karppaus ja vhh-sivustoilla tätä vähähiilihydraattista riisinkorviketta on kovasti hehkutettu, ja valmistus on helppoa - vain raastaminen, pannulla paistaminen ja maustaminen
kasvisliemellä, jossa on joukossa lipstikkaa (luonnon oma lihaliemen korvike. SOIJAKASTIKKEEN KORVIKE. Soijakastike on aasialaisissa keittiössä perusmauste, jota
Tämä ruoka on taas kerran lainattu Henri Alénin kirjasta Vuoden keittokirja. Possukammoinen parempi puoliskoni ei tästä suuremmin innostunut, joskin riisinuudelisalaatti varmasti astuu esiin meillä toistekin vaikkapa kanan kaverina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.