Herkkua Jerk-possua kesäkurpitsa-feta-pinjansiemen lisukkeella
Beach house kitchen
Beach house kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g possun sisäfilee
  • 1 shalottisipuli 2 valkosipulinkynttä 1 chili 1 sormenkokoinen pala inkivääriä
  • 1-2 tl mustapippuria
  • 1 tl timjamia
  • 1 ½ tl suolaa
  • suolaa
  • ½ tl kanelia
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 2 rkl hunajaa tai fariinisokeria
  • 1/2 dl öljyä
  • 2 rkl persiljaa
  • persiljaa
  • ½ tl kurkumaa värin vuoksi
  • 12-15 minuuttia sitä käännellen. Anna vetäytyä folion sisässä n. 15 minuuttia ja leikkaa siivuiksi.
  • 1 isohko kesäkurpitsa
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • oliiviöljyä
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä ja n. 100 g fetajuustoa grillattujen kesäkurpitsasiivujen päälle
  • 20 minuuttia Kuivaa siivut talouspaperilla ja mausta mustapippurilla. Grillaa kypsiksi. Sekoita keskenään

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.