Kaipuu Kreikkaa, niitä pikkuruisia maissikojuja, rantakatuja, vuoristoteitä, hiekkarantoja, frappea ja etenkin gyros pitaa kohtaan on jo niin suuri, että täällä ollaan kokkailtu Kreikkalaistyylisiä ruokia taas ihan viikoittain
Rosmariinilla maustetut lankkuperunat. Koska on kevät, halusimme tuoda annokseen myös jotain keväistä, ja niin lautaselle päätyi grillattu vihreä parsa
Lankkuperunatja nakit. Vaikka yleensä paasaan tuoreiden raaka-aineiden puolesta, eivätkä lankkuperunatkaan ole mikään maailman vaikein valmistettava, tässä on uutuustuote joka yllättää hyvällä hinta/laadullaan
❤. l. o. i. h. t. m. e. a. v. n. ä. y. d. s. p. u. r. T. k. ,. j. H. M. g. K. Y. -. (. 6. 8. ). R. S. 3. 2. 5. 1. 4. P. D. ö. /. J. A. 0. C. W. c. L. V. N. k p. d l. t l
Sekoita maitoon hiiva, sokeri, öljy, juustoraaste ja suola. Lisää jauhoja taikinaan vähän kerrallaan käsin vaivaten, kunnes taikina ei enää tartu sormiin
Portobellosienten isokokoisista hatuista tehdyt burgeripihvit keräsivät itselleen hurmoksellista ihailijakuntaa kasvisruokablogien maailmassa muutama vuosi sitten
Herkkuhampurilainen. Kun on sellainen helle ja lämpö kuin näinä päivinä, asiasta ei ole epäselvyyttä. Ja kun seison talvella lumihangessa valkoisessa hiljaisuudessa lumisateen keskellä, olen sitä mieltä että tämän parempaa ei olekaan
Kokeilut jatkuu. ) valmisdipille ja tämä ehkä parhaiten meneekin sipsien ja kasvisten kanssa. Sekoita, maista ja lisää salsakastiketta oman maun mukaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.