T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
Kaikkea pientä on kiva napsia ja siksi tein Runebergin tortut minikoossa. Aina ei jaksa syödä oikean kokoista Runebergin torttua ja korkean tortun puolittaminen on vähän huojuvaa touhua
P. y. ö. r. s. i. n. p. ä. t. k. e. o. l. a. m. R. u. b. g. j. V. h. d. ,. v. T. M. G. f. H. J. S. N. 1. 2. K. c. A. 0. 5. /. F. x. L. (. ). O. d l. t l
Raakakakkuja olisi ehkä tullut kokeiltua aikaisemminkin JOS kakkujen valmistukseen tarvittavat raaka-aineet olisivat hiukan edullisempia JA niitä tulisi erikoisuudestaan huolimatta käytettyä sitten kakkutestailun jälkeenkin
Legendan mukaan tyydyttääkseen kansallisrunoilijamme makean nälän rouva Frederika Runeberg leipoi tortut niistä aineksista, mitä kotoa sattui löytymään, ja niin syntyi Runebergin torttu
Jaa-a, kaikkea pitää kokeilla. Juttelin muutama päivä sitten tuttavani kanssa Runebergin päivästä ja varsinkin tortuista, joita ei ole kovin helppo löytää gluteenittomana
Hei ja heleää helmikuuta. Tammikuun loppu hujahti suorastaan eläimellisissä merkeissä. Ystävän kanssa on painettu ompelukoneen ja saumurin kaasujalkaa kilvan useamman tuhannen lankametrin verran
Se millä ohjeella syntyvät parhaat (aidot) Runebergin tortut, jakaa ihmisten mielipiteet. Runebergin päivä lähestyy ja nyt on tämän vuoden Runebergin tortut leivottu
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. k. l. v. a. y. h. m. p. s. N. ä. j. P. ö. O. d. ,. M. S. T. V. c. Y. L. J. I. E. (. 6. ). 1. 5. f. 0. 2. 3. K. 4. -. 7. A. d l. t l
Jaa taikina muffinipellin voideltuihin korppujauhoitettuihin syvennyksiin tai muffinivuokiin. 40 g manteleita120 g voita paloina80 g sokeria60 g fariini- tai muscovadosokeria2 munaa165 g vehnäjauhoja20 g kauraleseitä2 tl leivinjauhetta150 g créme fraíche120 g vadelmahilloaKostutus. 165 g vehnäjauhoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.