1/2 tl
suolaamustapippuria sekä paprikajauhetta.Jos omistat tehosekoittimen sekoita jauheliha taikina sillä,seos on tasainen ja pehmeä.Muotoile isoja ja pulleita puhvejä vaikka muottia apuna käyttäen.Paista uunissa 180.c. kunnes koemaistamasi pihvi on kypsää ja pihvillä on kaunis väri.Voit samalla paahtaa valkosipulin tertun kokonaan ja lisätä maun mukaan valkosipulia lisukkeeksi.
Niitä on helppo soveltaa ja niihin käy melkein mikä kasvis vaan. Voit tarjota pihvit kylmän tai lämpimän kastikkeen kera ja voit myös keittää perunoita, eikä se kuulosta ollenkaan hassulta
Kostea, pehmeä ja supermehevä. Oma suosikkikakkuni on ollut jo monen vuoden ajan porkkanakakku ja resepti löytyy blogista nimellä Maailman paras porkkanakakku
Sitä tuli taas käytyä kasvimaalla kuopsuttamassa ja iloinen. yksilöitä, yksi vihreä ja yksi keltainen. Mietintämyssy päähän ja sitten muistinkin tehneeni viime
Hommaan ryhtyminen kun vaatii kaikenlaista valmistelua ja lieden ääressä seisoskelua - lisäksi haukipullien menekki on sen verran suurta ainakin meillä ettei ihan pikkuannoksesta riittäisi seuraavalle päivälle
Tällä kertaa uuniskasvikset tehtiin peruna-porkkana-paprika-sipuli-yhdistelmällä. Tässä jauhelihapihvit, jotka ovat saaneet lisämakua salaattijuustosta ja basilikasta
N. o. n. i. ,. l. m. a. T. u. r. k. R. v. e. h. j. p. E. s. ä. t. y. ö. d. J. M. S. 9. V. ). P. K. L. (. 2. 7. c. O. 1. 5. 0. g. 4. -. 8. /. 3. d l. t l
hieman kaurahiutaleita jakorppujauhoja. perunat ja porkkana. sipuli ja pala ohueksi suikaloitua kaalia. Lisää joukkoon juuresraasteet ja kourallinen herne-maissi-paprikaa
Väliin ehdottomasti itse tehdyt jauhelihapihvit. Teki mieli hampurilaisia, mutta olin kyllästynyt niihin kaupan valmiisiin höttö sämpylöihin joten tein itse ja voi pojat miten hyviä tuli
Muistan yhden lämpimän ja aurinkoisen viikonlopun. ja että se kauan kaivattu kesä alkaisi jo. meidän kotipuutarhuri eli leppis hommissa ruusuorapihjajassa
T. y. t. ä. r. e. n. i. p. j. u. h. l. m. ö. s. k. a. o. M. ,. d. v. I. (. +. 2. 9. ). 3. 5. -. 4. 0. R. 7. g. 6. /. 1. ½. K. N. L. S. O. P. H. V. b. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.