Helppoa ja herkullista. Mantelikala on tuttu ruoka kouluajoilta. Se oliki yksi lempiruistani koulussa. Sein voi vaihtaa myös vaikka turskaan, loheen tai nieriään
Tällä ohjeella saa paksuja ja pehmeitä amerikkalaisia pannukakkuja kotoa löytyvistä perusaineksista. Amerikkalaiset pannukakut8 keskikokoista tai 20 pientä pannukakkua. 8 keskikokoista tai 20 pientä pannukakkua
Pannukakuilla aloitettu aamu on paras aamu. Voiko oikeasti paremmin aamu alkaa, kuin pannareilla. Ne on niin taivaallisen hyviä vaikkapa marjojen ja siirapin kera, ja vieläpä niin esteettisen kaunista ruokaa, että se saa herkästi hymyn huulille ja aurinkoisen mielen koko päiväksi
Kun keli on sumuinen ja loskainen, haluaisi taukoamatta keksiä jotain uutta ja herkullista. Lisäksi tarvitset leivinpaperilla vuoratun uunivuoan pannukakkua varten ja pannarin pinnalle kourallisen kotimaisia pakastevadelmia ja 1/2 dl sokeria, juuri ennen uuniinmenoa
Jotain herkullista eilisen antimista. Auringon säteet valaisevat aamiaispöydän, herkulliset pannukakut paistuvat pannulla ja makoisa tuoksu tuo veden kielelle
Tagliatelle al pesto. Varsinaisen “herätyksen” tähän pastaan sain Chez Jouni ohjelmasarjasta, jossa Jouni ranskalaisen kokki ystävänsä kanssa teki tästä ranskalaisen version (Nizzalainen jos en väärin muista) Pasta Pistou tai jotain sinne päin
[ap_spacing spacing_height=”10px”]. Nyt teki mieli valmistaa “suomalaista” kotiruokaa. Olin aamulla ottanut sulamaan reilun kilon naudanpaahtopaistia, jonka olin ennen pakastamista kuutioinut valmiiksi patapaloiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.